O NÁS > O NÁSUdržateľnosť

O NÁS

HISTORY

HISTÓRIA

Rolleri S.p.A. bolo založené v roku 1987 ako rodinný podnik a počas niekoľkých rokov sa stalo dôležitým partnerom pre všetkých, ktorí sa zaoberajú obrábaním plechov. Kombinácia vášne, dynamiky, skúseností a hľadania nových riešení, umožnila spoločnosti pozdvihnúť značku na medzinárodnú úroveň.
"Vznikli sme na konci 80. rokov, s víziou dodávať naše nástroje celému Taliansku ale počas rokov sme svoje očakávania prekonali" - deklarujú svoju hrdosť Francesco a Marco Rolleri, vlastníci spoločnosti.

Rolleri S.p.A. so sídlom v provincii Piacenza, vyrábajú štandardné a špeciálne nástroje pre ohraňovacie lisy a vysekávacie stroje. Dnes je vďaka spolupráci dôveryhodných partnerov schopná zaručiť pokrytie každého trhu a rýchle a spoľahlivé služby.

V roku 2016 bola výrobná kapacita navýšená vďaka vzniku novej výrobnej prevádzky a rozšíreniu komplexného strojového zariadenia. Rolleri je lídrom v plánovaní, vývoji a výrobe nástrojov pre ohraňovacie lisy na trhu s originálnymi výrobkami a v popredajných službách.

NÁŠ TÍM

DOKONALOSŤ

Vďaka spolupráci s dôveryhodnými partnermi zaručuje Rolleri rýchle a spoľahlivé služby v celej Európe a vo svete. Reorganizácia predajnej politiky v roku 2012 umožnila zavedenie produktov Rolleri na každom jednotlivom trhu.

Čo je dokonalosť pre Rolleri? Neexistuje jednoduchá odpoveď, pretože každá kancelária, výrobné oddelenie a zamestnanec sa usiluje o dokonalé splnenie svojej úlohy.

Ak sa spýtate logistického oddelenia, dokonalosť je optimálna organizácia prichádzajúcich a odchádzajúcich zásielok a najlepšie dodanie zákazníkom.

Technické oddelenie a oddelenie výskumu a vývoja by odpovedali, že dokonalosť je vytvoriť projekt na mieru pre každého zákazníka a pomôcť mu pri výbere.

Ďalej tu máme naše obchodné oddelenie, ktoré verí, že skutočnou dokonalosťou je sledovať zákazníka od prvej požiadavky až po jej úplnú spokojnosť.

Náš výrobný a skladovací tím každý deň pracuje na tvorbe našich produktov s maximálnou starostlivosťou.

Pre Rolleri je dokonalosť náš tím vytvorený ľuďmi, ktorí každý deň zo seba vydávajú maximum. Tím zložený nielen z ľudí pracujúcich v spoločnosti ale aj zo všetkých ľudí, ktorí ich každý deň podporujú.

Úspech spoločnosti Rolleri S.p.A. je výsledkom synergie obchodných a marketingových skúseností rozvinutých v priebehu rokov. Vďaka stratégii popredajnej podpory a transparentnej cenovej politike na všetkých našich komunikačných kanáloch spoločnosť získala stále rastúci počet koncových zákazníkov.

Veľké investície do výskumu a vývoja umožnili vyvinutie inovatívnych upínacích systémov a pritiahli pozornosť veľkých OEM výrobcov, s ktorými spolupracujeme. V priebehu roku 2017 sa neustály výskum nových produktov zameriaval aj na materiály používané pri výrobe nástrojov. Tento výskum vyústil v „RollPrime 20.17“: nový ultraľahký materiál, ideálny pre nástroje určené na malosériovú výrobu alebo na výrobu prototypov.

Náš sortiment sa neustále rozrastá a neustále študujeme nové systémy, ktoré nás stavajú do prvej línie výskumu nových riešení pre našich zákazníkov. “

PRODUKCIA

Rolleri uplatňuje rovnakú transpartentnú cenovú politiku pre vysekávacie nástroje, ich cena je uvedená ako v katalógu, tak na webových stránkach. Pre tento nový rad produktov bola táto stratégia vylepšená, aby uspokojila všetky potreby, čo dáva zákazníkovi možnosť vybrať si medzi tromi rôznymi úrovňami pre každý produkt, počnúc od kvalitného základu po lepšie materiály a nátery.

Znalosť trhu, kde dosahujú úspech veľké medzinárodné spoločnosti, ktoré ponúkajú širokú škálu produktov, prinútila Rolleri začať činnosť v tomto novom odvetví podnikania, odlišnom od trhu ohraňovacích lisov ale zároveň ho doplňujúce.

Terajšou výzvou je stať sa lídrom aj v tejto novej oblasti. Ambiciózny cieľ, ale vhodný pre spoločnosť tvorenú ľuďmi, ktorí veria v to, čo robia, ľuďmi, ktorí tvrdo pracujú na tom, aby rástli a dosiahli úspech. Obtiažnosť tejto výzvy bude motiváciou pre každého v spoločnosti bez toho, aby sme zabudli, že jediným spôsobom, ako prekonať nevyhnutné nepriaznivé okamihy, bude naša odvaha a vášeň pre to, čo robíme.

Spoločnosť Rolleri S.p.A. je lídrom vo výrobe nástrojov pre ohraňovacie lisy počas posledných 20 rokov. Aby sme našim zákazníkom po celom svete poskytli najlepšie dodacie lehoty, bola naša výroba v roku 2017 značne rozšírená o ďalšiu výrobnú halu a nové stroje, o novú produkciu v oblasti vysekávacích nástrojov a distribúciu spotrebného materiálu k laserom.

Čo dalo spoločnosti odvahu investovať na tomto novom trhu?
Poďme sa zamyslieť nad kľúčovým slovom, ktoré dokonale opisuje Rolleri S.p.A.: Služba, ktorú náš tím poskytuje prostredníctvom technických rád, asistencií a školení. To je smer, ktorý si spoločnosť Rolleri zvolila, aby poskytovala nielen vynikajúce produkty, ale aj kompletnú 360° službu každému užívateľovi, poskytovaním rýchlych a spoľahlivých odpovedí.