B-LIGHT 01MÉDIA > ROLLERI C-UPROLLERI VARIO

ROLLERI C-UP

Vďaka technológii C-UP majú laserové rošty dlhšiu životnosť a výsledky rezania materiálu sú oveľa kvalitnejšie.

C-UP ľahko odstraňuje strusku, čím sa eliminujú aj všetky oxidované zvyšky na obrábanom materiáli a zabraňuje sa kontaminácii nerezových ocelí.

C-Up sa pohybuje pomocou systému koliesok, vďaka čomu si rošty postupom času zachovávajú svoje nezmenené vlastnosti a proces čistenia je rýchly a bezpečný.

Čistenie podporných mriežok maximalizuje spoľahlivosť procesu a zlepšuje kvalitu hotového výrobku pri vláknových aj CO2 laseroch.

Práca so znečistenými roštami znamená:

  • Väčšia plocha, na ktorej sa zachytávajú zvyšky obrábaného materiálu, ktoré vznikajú počas pálenia;
  • Väčšie odrazové plochy pre laserový lúč, ktoré poškodzujú materiál a najmä v prípade nerezovej ocele hrozí riziko vzniku hrdzavých škvŕn;
  • Ťažkosti pri manipulácii s materiálom v oblasti roštu.

Zabraňuje nutnosti vymieňať rošty, ktoré sú stále použiteľné len preto, že sú znečistené. Okrem toho v období pred ich výmenou môžu nánosy strusky narušiť nosný povrch plechu.

Dokáže rýchlo a bezpečne vyčistiť pracovné stoly takmer všetkých plochých laserových rezacích strojov, ktoré sú v súčasnosti dostupné na trhu.

Rýchly, robustný a spoľahlivý, ale veľmi jednoduchý na používanie, môže ho obsluhovať len jeden operátor.

Hĺbkovo odstraňuje aj tú najodolnejšiu strusku z nerezovej ocele oveľa rýchlejšie ako ručné čistenie, čím výrazne predlžuje životnosť mriežok.

REZNÉ RÝCHLOSTI

Stav mriežky Predná rýchlosť
Menej znečistené 28m/Min.
Znečistené 13m/Min
Veľmi znečistené 8,5m/Min

VERZIE

1500 mm rukoväť
2000 mm rukoväť

DOSTUPNÉ FRÉZY

Na odstraňovanie strusiek používa C-UP pár frézovacích nástrojov HSS s extrémne vysokou životnosťou, ktorá zodpovedá 20 000 lineárnym metrom za štandardných pracovných podmienok.

2 mm
3 mm
4 mm

Jednoročná záruka.

Patentované a certifikované CE.